Piedej:
3 dl hvedemel
125 g margarine
3 spsk koldt vand
Fyld:
1 squash, ca. 300 g
2 porrer
2 spsk olie
2 tomater
2 dl reven ost
Æggemasse:
3 æg
2 ½ dl mælk
½ tsk salt
nymalet peber
Kom melet i en skål og smuldr fedtstoffet i det. Hæld koldt vand i og arbejd dejen hurtigt sammen. Lad dejen hvile lidt.
Skyl og rens grønsagerne, skær squashen i skiver og porrerne i strimler. Svits porrerstrimlerne i halvdelen af fedtstoffet så de bliver bløde, tag dem op og gør det samme med squashskiverne i den anden halvdel.
Rul piedejen ud og beklæd en ovenfast tærteform med den. Prik dejen i bunden med en gaffel.
Skær tomaterne i skiver og læg dem på piebunden sammen med squash og porre. Drys osten over.
Pisk ingredienserne til æggemassen sammen og hæld den over. Sæt pien i ovne nederste rille 200ºC i 45 min.