4 store squash
50 g hakket broccoli
50 g løg
2 spsk olie
150 g renset fennikel
250 g modne tomater
½ dl rasp
Salt
1 spsk frisk basilikum
1 spsk frisk timian
2 spsk tomatpuré
Blanchér squashene i kogende vand ca. 4 min.
Hak løget fint, og svits det olie et par min.
Hak tomaterne i mindre stykker og tilsæt timian og finthakket fennikel og basilikum.
Lad løg, tomater og krydderier simre under låg i ca. 20 min.
Tilsæt tomatpuré og rasp og smag til med salt.
Skær de blancherede squash over på langs og skrab indmaden ud.
Bland halvdelen af indmaden i gryden.
Lad det simre et par min. under omrøring.
Læg broccolien i bunden af squashene og fordel herefter resten af fyldet over.
Sæt dem i et ovnfast fad og dæk til med folie.
Bag dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200ºC.