Smager af en masse - men er færdig på mindre end en halv time
40 g pinjekerner
100 g blade af ramsløg
50 g parmesan
6 spsk (oliven)olie
salt og peber
400 g gnocchi fra køledisken
A. 10 g pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og køles af.
Blade af ramsløg skylles, duppes tørre og hakkes fint.
20 g pinjekerner hakkes groft, 30 g parmesan rives fint.
Det hele pureres med stavblenderen sammen med 6 spsk olivenolie, lidt salt og peber. Smag eventuelt til igen.
B. Gnocchi koges i rigeligt letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Vandet hældes fra, men 5-6 spsk kogevand gemmes.
De varme gnocchi vendes med det samme i pestoen, der eventuelt forinden røres lidt mere cremet med lidt kogevand.
Pynt ved serveringen med 20 g høvlet parmesan, 10 g pinjekerner og eventuelt et par ramsløgsstrimler.
Pr. portion, 19 g protein, 48 g fedt, 74 g kulh. = 802 kcal (3374 kj)
--