4 store courgetter
3 spsk olivenolie
1 mellemstort hakket løg
2 fed knust hvidløg
225 g bulgur, skyllet og afdryppet
2 røde peberfrugter, i tern
stødt allehånde
salt
peber
3 dl bouillon
1 - 2 tsk Maizenamel
25 g hakkede valnøddekerner
Courgetterne blancheres 3-4 min i kogende vand.
Skær dem igennem, udhul dem og hak kødet groft.
Svits løg og hvidløg 3-4 min i olien.
Kom bulgur, rød peber, hakkede courgetter og allehånde i.
Tilsæt lidt bouillon, lad det simre 10 min. under omrøring.
Forvarm ovnen til 180ºC.
Fyld courgette- skallerne med blandingen, sæt dem i et fad og dæk evt. med folie.
Bages 25 min.
Skyen hældes i en gryde, evt. ost i bradepanden skal med.
Skyen jævnes med Maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.