1 poulard
1 icebergsalat
3-4 blegselleristilke
1 rød peberfrugt
150 g champignoner
1 ½ dl bælgede ærter
1 galia- eller honningmelon
50 g mandler
Dressing:
2 dl cremefraiche
2 dl cultura ymer eller tykmælk
3-4 spsk karry
1 tsk dijonsennep
1 tsk sukker
salt
1 bundt persille
Kog poularden i letsaltet vand ca. 1 time. Lad den svale i kogelagen.
Befri den for skind og ben og skær kødet i passende stykker.
Kom strimlet icebergsalat i et halvdybt fad.
Fordel fjerkrækødet herpå sammen med strimlet peberfrugt og fintsnittet blegselleri.
Befri svampene for rodskive og skær dem i skiver.
Drys dem imellem sammen med ærter.
Rist mandlerne på en tør pande.
Drys dem med salt og hak dem groft.
Kom dem på salaten.
Skær meloner midt igennem, fjern kerner og skal og skær frugtkødet i små terninger.
Drys dem på salaten.
Drys med hakket persille.
Rør cremefraiche og cultura sammen og krydr med karry, sennep, sukker og salt.
Servér det til i en skål eller kom det på salaten lige før serveringen.
Flutes eller grovbrød serveres til.