Logo

Frugtsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Serveres som tilbehør til grillet fisk eller kød eller på et eksotisk buffetbord.
 
1 papaja
1 mango
1 pitahaya (dragefrugt)
1 rødløg
frisk koriander
Marinade:
saft af 1 lime eller 1 citron
2 spsk fiskesauce
2 spsk sukker
 
Skræl frugterne og skær dem i tynde både.
Bland marinaden og hæld den over.
Skær rødløget i tynde ringe.
Pynt med løgringe og frisk koriander.
Frugt bær og grønt,

 

Sylvia Danielsson

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her