1 lille ananas, evt. halvdelen af en stor
2 mangofrugter
10 Kumquats
15 perleløg
2 røde peberfrugter
Krydderier, fx: koriander, nigelle, piement d´Esperlette, carvi og fennikelfrø
4 dl eddike
200 g rørsukker
De røde peberfrugter skæres i halve, og steges få minutter under grillen, hvorefter de flås og skæres i strimler.
Kumquats skæres i halve, og koges møre sammen med de pillede perleløg i en kasserolle. De rå ananas og mango skæres i tern. Krydderierne knuses i morter (undtagen nigelle), og tørsteges i en gryde. Tilsæt eddike og sukker, og lad det koge et par minutter, indtil smagen trækker rigtigt ud. Derefter kommes grønsagerne i gryden og koger igen et par minutter.
Til sidst vendes frugterne og nigellefrø i, hvorefter blandingen hældes på henkogningsglas.
Serveres som garniture til stegt, koldt eller varmt kød.