Logo

Kulørt bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 tørrede tomater
2 dl bulgur
½ dl ærter
½ dl løse majs
50 g nicoise oliven
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie

Tomaterne udblødes et par timer og hakkes.
Bulguren hældes i 3 dl kogende vand tilsat et drys salt. Den simrer under låg 10 min., hvorefter den fjernes fra varmen. Hakkede tomater, ærter, majs og olien røres i. Bulguren trækker yderligere 10 min. under låg.
Knus hvidløg røres i olien, og det vendes i bulguren lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her