250 g grønne asparges
salt
½ mango
200 g jordbær
1 kiwi
¼ netmelon
Enkelte blade friséesalat
Enkelte blade egebladsalat
100 g mayonaise
100 ml æblejuice
peber
1 tsk karry
sukker
citronmelisse
karry til at drysse
Vask asparges og skær roden af.
Skær i mundrette stykker og kog dem i letsaltet vand i ca. 12 min.
Tag dem op med si og lad dem dryppe af.
Skræl mangoen og skær i små aflange, tynde både.
Jordbær vaskes og skæres i skiver.
Tag et parisiennejern og kugl små kugler af netmelonen.
Salaten skylles og plukkes i mundrette stykker.
Mayonaise og æblemost røres sammen og smages til med salt, peber, karry og sukker.
Jordbær, mango, kiwi, asparges, melonkugler og salat blandes og anrettes på tallerken. Fordel blade af citronmelisse rundt på retten.
Dryp med æblemayonaise og drys lidt karry over.