Logo

Franskbrød, hurtigt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

50 g gær
½ dl lunkent vand
50 g smør
3 dl mælk
1 tsk salt
500 g hvedemel

Gæren udrøres i vandet. Smørret smeltes og blandes med den kolde mælk. Blandingen hældes over gæren, når den er "lillefingervarm". Salt og hvedemel tilsættes, og det æltes godt igennem, til den er glat og blank. Den er blødere end alm. dej med mælk. Lægges i form, og hæver til det dobbelte ca. 20 - 30 min. Snittes, pensles med æg og drysses med brikes. Bages ved 225ºC i 30 - 35 min. nederst i ovnen. De sidste 5 - 10 min, ude af formen. Afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her