Logo

Fransk kyllingelever-salat - salade tiede bressane

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 salathoved eks. Lollo rosso
400 g fjerkrælever
2 spsk smør
1 fed hvidløg
1 spsk æbleeddike
2 spsk olivenolie
Friskhakket persille
Salt-friskkværnet hvid peber

Puds fugleleveren for fedt og sener og giv et snit på det tykkeste sted. Svits dem i smør på hver side i tre minutter.
Når de er gyldenbrune, drysses en smule salt og peber over.
Pres hvidløget og rør det sammen med olie og eddike i salatskålen.
Riv salatbladene i stykker og kom dem i dressingen.
Læg fugleleveren ovenpå og drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her