Logo

Flamsk porreret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 porrer
1 – 2 revne persillerødder
1 – 2 revne gulerødder
1 rød peberfrugt i tern
reven parmesan efter smag
saften fra 1 citron

Porrerne flækkes på langs i kvarte, skæres i 1 cm stykker og blandes sammen med de øvrige grønsager i et ovnfast fad. Bland citronsaften i, drys de små tern fra den røde peber over, dæk fadet med folie og sæt det i ovnen ved 200ºC i ca. 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her