Logo

Flødestuvede majroer med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g majroer
3 dl piskefløde
500 g spinat
Salt
peber
½ tsk muskatnød

Skræl, skyl og del majroerne i kvarte. Kog dem først 2 minutter i letsaltet vand og kom dem i en si. Kog dernæst majroerne i fløde ved svag varme ca. 10 minutter. Rens, skyl og hak spinaten groft. Læg den øverst i gryden med majroer, indtil spinaten er faldet sammen og smag til med krydderier.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her