Logo

Flødestuvede kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 store bagekartofler
1 st. Morney sauce
1 løg
salt
peber
lidt muskat
evt. hvidløg

Kartoflerne skæres i tynde skiver og ligges i et smurt fad. Løgget skæres ligeledes i små tern og blandes godt med kartoflerne. Morney saucen hældes over kartoflerne. Salt, peber og muskat tilsættes Kartoflerne stilles i ovnen i 45 min til 1 time på 200°C.

Servering:
Serveres som tilbehør til fx rødt kød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her