Logo

Fiskebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ben fra hvide fisk
2 løg
1 gulerod i skiver
¼ knoldselleri i terninger
5 peberkorn
1 laurbærblad 
 
Kom ingredienserne i en gryde, dæk med koldt vand og kog langsomt op.
Når vandet koger, holdes temperaturen lige på kogepunktet, og bouillonen simrer i præcis 20 minutter.
Skum urenhederne fra overfladen efterhånden.
Si den færdigkogte bouillon og kog ind til 8 dl
Bouillonen kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her