Logo

Figenbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fiberdrys ( All Bran )
75 g råsukker eller brun farin
100 g tørrede figner hakkede
2 tsk mørk sirup
3 dl skummetmælk
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
 
Kom fiberdrys, sukker, figner, mørk sirup og skummetmælk i en skål.
Rør det sammen og lad det stå 30 min.
Sigt hvedemel og bagepulver i og rør det sammen.
Kom blandingen i en lille sandkageform ( til ca ½ kg ) foret med
bageparpir.
Bag ved 180ºC i ¾-1 time.
Vend brødet ud på en bagerist og lad det afkøle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her