Logo

Fennikelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fennikel
20 g smør
2 dl grønsagsbouillon
2 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
saft af ½ citron
salt og peber
 
Fjern det grønne fra fenniklen og hak det fint. Læg det til side.
Hak fenniklen fint.
Smelt smørret og svits fenniklen i smørret i 2 min.
Tilsæt bouillon, fløde og dijonsennep og kog saucen op.
Jævn. evt saucen med lidt Maizenamel udrørt i koldt vand.
Tilsæt det grønne fra toppen og smag til med citronsaft, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her