Logo

Druekompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g blå druer
½ dl rødvin
1 spsk sukker
smør til stegning
evt. Maizena
 
Druerne skylles.
Smelt smørret på en stor pande og sauter de hele druer.
Hæld rødvinen over og lad blandingen koge i ca. 5 min.
Tilsæt derpå sukker.
Kompotten kan evt. jævnes, hvis den synes for tynd.
Serveres lun eller kold som tilbehør til kødretter, fx. vildt.
 
Tips: Et virkelig raffineret tilbehør til fx. en rødvinsmarineret
svinekam, en mørbrad eller enhver form for vildt. Kan også laves med grønne druer og hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her