Logo

Dåsedessert med æggesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds syltede ferskner, ananas eller pærer 

2 æggeblommer

1 helt æg

5 spsk sukker

lidt revet skal af citron

½ - l dl tykmælk eller yoghurt

 

Æg, sukker og citronskal piskes hvidt før det smages til med lidt tykmælk eller yoghurt.

Skær frugten i mindre stykker og fordel æggesnapsen henover.

Drysar evt. lidt chokolade over, for hyggens skyld.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her