Logo

Dybstegte gulerødder og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

- gajar marcha nu sambharo

3 spsk olie
½ tsk sennepsfrø
en smule dyvelsdræk
ca. ½ kilo gulerødder
6 stk grønne chilier
½ tsk gurkemeje
½ tsk korianderpulver
½ tsk salt
limesaft

I olien kommes sennespfrø og dyvelsdræk, hvorefter gulerødderne kommes i.
Skær chilierne i lange strimler og kom dem i. Derefter tilsættes gurkemeje,
korianderpulver og salt.
Så røres der rundt i to minutter og imens presses limesaft ud over.
Det er en mellemting mellem en grønsagsgryde og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her