250 g forkogte couscousgryn
¼ l. kogende vand
½ tsk groft salt
3 dl kogende vand
30 soltørrede tomater (ca. 100 g )
1 ½ tsk fintrevet citronskal
1 spsk friskpresset citronsaft
2 finthakkede salatløg
1 lille knust hvidløg
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
200g. feta i tern
4 modne avocadoer
Kom couscousgrynene i en stor skål.
Hæld kogende vand tilsat salt over og lad det trække i ca. 5 min.
Rør i grynene med en gaffel.
Lad grynene køle af.
Hæld kogende vand over tomaterne og lad dem trække ca. 5 min.
Hæld vandet fra og lad tomaterne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Hak tomaterne med en kniv.
Vend tomater og citronsaft og løg og hvidløg og salt og peber i de kogte
couscousgryn.
Couscoussalat:
Hæld fetaen til afdrypning i en sigte.
Del avocadoerne på langs og fjern stenene.
Fjern skrællen og skær avocadokødet i små tern og vend dem i den krydrede couscous sammen med fetatern.
Tips: Kan bruges som tilbehør til kød og brød