Logo

Citronpebersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl piskefløde
1 dl hvidvin
15 g smør
salt
hvid peber (fra mølle)
1 skalotteløg
½ dl kraftig fiskefond (terning + vand)
1 usprøjtet citron

Løget hakkes fint og sauteres i smørret uden at brune.
Reven skal og saften fra 1 citron, kommes i gryden sammen med hvidvin og fiskefond og reduceres til ¼.
Fløden koges ind til en cremet konsistens.
De 2 ting blandes og smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her