Logo

Chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

550 gram syrlige madæbler eller grøn mango
110 gram tørrede abrikoser
110 gram tørrede ferskner
50 gram sultan rosiner
6 fed hvidløg
2 stk ingefær a 2,5 cm
4 dl hvidvinseddike
400 gram sukker
2 tsk salt
½ tsk cayennepeber

Skær fersknerne i kvarte. Kom alle ingredienserne i en tykbundet gryde. Gryden sættes over varmen. Pas på, for det hænger fast, når saften koges ind. Rør jævnligt. Varmen tilpasses konsistensen.
Chutneyen er færdig på ½ time. Den skal laves en anelse mindre tyk, end man ønsker, for den bliver mere fast, når den afkøles.
Kom chutneyen i marmeladekrukker af plastik eller glas uden metallåg og opbevares køligt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her