Logo

Chorizosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chorizosalat

4 pers.

 

Dressing:
200 ml extra jomfru olivenolie
100 ml balsamico
½ tsk havsalt
1 knivspids peber

1 kvist frisk  rosmarin
200 g rucola
200 g frisk spinat
150 g chorizopølser
30 g reven parmesan

Skyl og hak rosmarinen fint.

Skyl salat og spinat grundigt.

Skær chorizopølsen i tynde skiver.
Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen.
Kom alle ingredienser i en stor skål og vend det hele med dressingen.

Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her