Logo

Butterdej med tomat og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 plader butterdej
soltørrede tomater i olie
reven ost eller feta i tern
1 æg
paprika

2 plader fra de små pakker butterdej skæres midt over og derefter på skrå, så du får 4 lige store trekanter ud af hver plade. På 4 trekanter lægges 1 soltørret tomat og lidt reven ost. De andre trekanter lægges over og en gaffel presses ned langs kanten, så du laver riller hele vejen rundt og lukker dejen på den måde.
Der pensles med en sammenpisket æg og drysses med paprika. Bages ved 225º til de er gyldne – ca 20 minutter.
Du har nu en herlig forret (lav trekanterne større) eller som tilbehør til fx fiskeretter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her