Logo

Butterdej med artiskokhjerte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 plader butterdej
1 dåse artiskokhjerter
1 æg
paprika

2 plader fra de små pakker butterdej skæres midt over og derefter på skrå, så du får 4 lige store trekanter ud af hver plade. På 4 trekanter lægges 1 artiskokhjerte. De andre trekanter lægges over og en gaffel presses ned langs kanten, så du laver riller hele vejen rundt og lukker dejen på den måde.
Der pensles med en sammenpisket æg og drysses med paprika. Bages ved 225º til de er gyldne – ca 20 minutter.
Du har nu en herlig forret (lav trekanterne større) eller som tilbehør til fx fiskeretter.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her