Logo

Bulgursalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl bulgur (forkogte knuste hvedekerner)
2 løg i tynde både
3 tomater i små stykker
1 agurk i tern
1 grøn peberfrugt i tern
en stor håndfuld hakket persille gerne bredbladet

Marinade:
saften af 1 citron
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 fed presset hvidløg

Hæld vand over bulguren, og lad den stå i ca. 20 min, til bulguren er blød og har opsuget noget af væden.
Hæld det vand fra, som ikke er opsuget.
Bland bulgur, snittede grønsager og persille.
Pisk dressingen sammen, og hæld den over salaten.
Bland godt, og sæt den i køleskab, til den skal serveres.

Tips:Bulgursalat kan fx. spises sammen med grillede kødspid, grøn salat med peberfrugter og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her