Bombay kartofler er god som tilbehør til alle former for kød og kan også gøre det ud for en form for sauce. Det er rigtig godt at servere ris til. Er der nogen der synes at man har lavet retten lidt for stærk kan risen også bruges til at regulere hvor stærk maden skal være. Retten kan også serveres alene med ris til.
10 personer
#
1 kg kartofler
2 bundter nye løg
2 bundter gulerødder
1 bundt kinaradiser
1 bakke tørre hakkede abrikoser
1 pose frisk spinat
3 dåser flåede tomater
1 l fløde eller efter smag/behag
150 g kokosmel
Krydderier:
Salt
Peber
Paprika
Køfte
Karry
Chili
Olie
*
Grønsagerne hakkes groft og svitses i olie og krydderierne.
Når grønsagerne er svitsede tilsættes halvdelen af fløden, abrikoser, flåede tomater, kokosmel og spinat.
Det hele simrer ved svag varme indtil kartoflerne er møre.
Inden servering smages til med yderligere krydderier og kokosmel og resten af fløden kommes i til sidst.