Logo

Blommesauce til kødretter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne sauce er hurtig og nem at lave. Og så passer saucen med blommer og løg perfekt til retter med and eller andre typer kød.


8 friske blommer
2 skalotteløg
50 g smør
¾ l vildtfond eller kalvefond

*

 
Udsten blommerne, smelt 40 g smør i en gryde og lad blommerne snurre heri et par minutter.
Tilsæt godt halvdelen af fonden og lad den koge 5 min. med blommerne. Passér dem gennem en sigte.
Pil løgene og hak dem fint.
Lad dem snurre i resten af smørret i en gryde og tilsæt derefter resten af vildtfonden og blommefonden.
Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber.

God til bl.a. ande/ kødretter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her