Logo

Blomkålsmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålsmos kan for eksempel spises i stedet for kartoffelmos til gryderetter, fadkoteletter eller lignende. Tilbehøret er let og hurtigt at lave. Sæson for blomkål er maj til november.

 

 

¼ blomkål
lidt smør
1 dl mælk
1 klat smør



Blomkål skåret ud i små stykker svitses nogle minutter i en gryde med lidt smør uden at tage farve.
Derefter hældes 1 dl mælk i gryden, og blomkålen koges totalt mør under låg.
Efter at massen har været en tur i blenderen gnides den gennem en
sigte og krydres med salt og peber.
Når den skal serveres, varmes den op og piskes med en klat smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her