Logo

Bhagi Pao

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bhagi Pao er en sammensat ret i det at pao er er et goansk brød og Bhagi bliver lavet af kogte kartofler i tern samt en masse spændende krydderier.

 

- Pao er et af de mange lækre, goanske brød - Bhagi-delen laves af kogte kartofler i tern.

kogte kartofler i tern
3 spsk olie
1 tsk spidskommenfrø
1 tsk brune sennepsfrø
1 stk hakket løg
2-4 stk flækkede, grønne chilier
1 tsk malet koriander
1 tsk malet spidskommen
½ tsk gurkemeje
ca. 1 tsk salt
¼-½ tsk cayennepeber
ca. 1 ½ dl vand
en håndfuld koriander

Olien tilsættes spidskommenfrø, brune sennepsfrø, hakket løg, flækkede og grønne chilier. Det røres rundt, til løgene er bløde. Så kommer kartoflerne i. Og malet koriander, malet spidskommen, gurkemeje, salt, cayennepeber.
Bland det forsigtigt. Rør lidt rundt. Og tilsæt så vand. Lad det simre i 8-10 minutter. Kartoflerne er færdige og drysses en håndfuld koriander over. Så røres rundt og bhagi er klar til at spise sammen med pao.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her