- Pao er et af de mange lækre, goanske brød - Bhagi-delen laves af kogte kartofler i tern.
kogte kartofler i tern
3 spsk olie
1 tsk spidskommenfrø
1 tsk brune sennepsfrø
1 stk hakket løg
2-4 stk flækkede, grønne chilier
1 tsk malet koriander
1 tsk malet spidskommen
½ tsk gurkemeje
ca. 1 tsk salt
¼-½ tsk cayennepeber
ca. 1 ½ dl vand
en håndfuld koriander
Olien tilsættes spidskommenfrø, brune sennepsfrø, hakket løg, flækkede og grønne chilier. Det røres rundt, til løgene er bløde. Så kommer kartoflerne i. Og malet koriander, malet spidskommen, gurkemeje, salt, cayennepeber.
Bland det forsigtigt. Rør lidt rundt. Og tilsæt så vand. Lad det simre i 8-10 minutter. Kartoflerne er færdige og drysses en håndfuld koriander over. Så røres rundt og bhagi er klar til at spise sammen med pao.