Logo

Bønnesalat med spinat og sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønnesalat med spinat og sesam

 

Grønt er meget sundt. Passer også godt til fx karrykoteletter i fad med ris

15 min. 4 portioner

 

# Ingredienser til Bønnesalat:

250 g friske eller frosne grønne bønner
1 dl vand
2 spsk sesamfrø
100 g spinatblade
1 bundt frisk basilikum
1 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
½ tsk salt

*

 

Bønnesalat:

Nip enderne af bønnerne og skyl dem.

Opvarm en gryde med 1 dl vand og lidt salt.

Læg bønnerne i gryden med kogende vand og damp dem i 1-2 minutter under låg.

Hæld vandet fra og skyl bønnerne under koldt vand. Sæt dem til side.

 

Rist sesamfrøene på en pande uden olie i 2 minutter.

Rør rundt imens, så frøene ikke brænder på. Hæld dem over i en skål.

 

Skyl spinaten og basilikumbladene.

Dup dem tørre i et rent viskestykke.

 

Bland spinat og basilikum med bønnerne i en skål.

Dryp med olivenolie og eddike.

Drys med de ristede sesamfrø og salt og vend rundt i salaten.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her