Logo

Bønne- og kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bønne- og kartoffelsalat

 

Hvis du synes, at der skal lidt mere mad på bordet end en sandwich, kan du supplere med denne dejlige kartoffelsalat med grønne bønner. Rester er gode til frokost næste dag.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 16 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

350 g nye kartofler

125 g grønne bønner

2 tsk dijonsennep

1 spsk citronsaft

2 spsk balsamico

1 fed hvidløg (finthakket)

1-2 spsk olie

salt og peber

*

 

Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand 8 min.

Sluk for varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min.

Hæld vandet fra, skyl i koldt vand og skær kartoflerne i både eller skiver.

 

Nip bønnerne og skær dem evt i mindre stykker og kog dem møre, men sprøde i letsaltet vand ca 4 min.

Læg dem straks i iskoldt vand og lad dem derefter dryppe godt af.

 

Rør en dressing sammen af sennep, citronsaft, balsamico, hvidløg og olie.

Smag til med salt og peber og vend dressingen sammen med bønner og kartofler.

Lad gerne salaten trække 20-30 min. før servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her