Vi har blandet
blomkål og avocado i denne salat. Erstat evt. blomkålen med buketter af
broccoli.
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 4 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
250 g blomkål
1 avocado
1 citron
1 radicchiosalat
1 tsk dijonsennep
2 spsk olie
25 g valnødder
salt og peber
*
Del blomkålen i
buketter og brancher dem i kogende, letsaltet vand i ca. 3 min.
Læg dem straks i
iskoldt vand og lad dem dryppe af.
Halver avocadoen,
pil den og skær den i skiver.
Vend dem sammen med
lidt citronsaft (så de ikke bliver mørke).
Skyl salaten og
slyng den tør.
Anret salat, blomkål
og avocado i en skål.
Pisk en dressing
sammen af 2 spsk citronsaft, sennep, olie, salt og peber og dryp den over
salaten.
Drys med valnødder
og server som tilbehør til fx et stykke stegt kyllingebryst eller stegt
kalvelever.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin