ca. 7 personer
1 spsk olie
1 stk aubergine (skåret i tern)
1 tsk salt
3 dl revet ost
2-3 stk wrap tortilla orignal
3 fed hvidløg/hakket
1 tsk timian
3 stk hvid peber
10 stk soltørrede tomater i olie
Steg auberginen i olie på en varm pande, krydr med hvidløg, timian, salt og hvid peber.
Kom aubergineblandingen i en mixér og varm osten lidt op i en gryde, når osten er varm, kom den i mixeren til aubergnieblandningen, og konsisten vil blive som en creme.
Smør aubergineblandning ud på tortilla og læg de marinede tomater på, og rul sammen, pensl med lidt olie
Grill rullerne, men ikke ved for høj varme (på grillen kan evt. lægges alufolie), når de har fået en jævn gylden farve tages de af.
Skær dem i ca. 3-5 cm tykkelse og de er klar til spisning.
Tips: er gode til krydret mad!