Logo

Aubergine med gedeost og tomatcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Server som selvstændig ret eller som tilbehør til fisk, fjerkræ eller kød.

1 stk aubergine
2 fed fintsnittede hvidløg
1 saft fra 1 citron
1 fintsnittet skalotteløg
75 g gedeost
4 modne tomater
1 fintsnittet basilikum
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Skær auberginen i skiver og steg dem og hvidløg på en pande i lidt varm olivenolie.

Når de er gyldne på begge sider, tages de fra og lægges på fedtsugende papir.

Del tomaterne og fjern kernerne.

Skær dem i tern og vend dem i en skål med skalotteløg, citron, basilikum, salt og peber.

Læg aubergine i lag med skiver af gedeost og server med den gode tomatcoulis.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her