Logo

Asparges- og spiresalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk frugteddike
peber og havsalt
2 spsk koldpresset solsikkeolie
150 g spirer
250 g hvide asparges
¼ l grønsagsbouillon
100 g østershatte
1 spsk smør
100 g mælkebøtteblade
200 g tomater

Hæld en anelse havsalt i en skål og opløs det med frugteddiken.
Krydr med peber og tilsæt solsikkeolien.
Spirene gives et kort opkog og lægges i isvand.
Afdryppes og blandes med salatsaucen.
Skræl asparges og kog dem møre og sprøde i grønsagsbouillonen.
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker.
Smelt smør og steg svampene 5 min.
Krydr dem med havsalt og friskkværnet peber.
Skyl mælkebøttebladene og riv dem i mindre stykker.
Skyl tomaterne, fjern stilken og skær tomaterne i ottendedele. Mælkebøttebladene vendes i saucen og anrettes på tallerken sammen med svampe, asparges og tomater.
De marinerede spirer drysses over og der dryppes til sidst med salatsaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her