Logo

Ørredsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl a-38 eller Acidophilus-tykmælk
1 spsk mayonnaise
rigeligt friskkværnet sort peber
1 tsk tørret dild
lidt kryddereddike eller bearnaiseessens
1 dåse kogt laks eller ørred

Hæld A38 eller Acidophilus-tykmælk til afdrypning i en kaffetragt med filter, og lad det stå 2-3 timer, indtil der kun er omkring halvdelen tilbage.
Den væske, der drypper fra kasseres eller bruges i brødbagning.
Tilsæt 1 spsk mayonnnaise.
Smag den hvide masse til med peber, dild og kryddereddike eller bearnaiseessens.
Pil fisken fri for skind og ben, og pluk den i stykker.
Bland dressing og fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her