Logo

Quiche Lorraine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk optøet færdig mørdej
125 g røget bacon i tern
1 stk løg - fint snittet
50 g kogt skinke i strimler
4 stk æg
2 ½ dl piskefløde
75 g revet ost
salt og peber

Beklæd en passende tærteform og læg bacon og løg i bunden. Forbag bunden i en varm ovn ved 170ºC i 10 minutter.
Fordel skinken henover.
Pisk æg med fløde og smag til med salt og peber.
Fordel massen over tærten og bag videre i 15 minutter.
Fordel osten henover og bag ca. 5 minutter til osten er smeltet og æggemassen er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her