Mange børn og voksne elsker grød, og der er mange
variationsmuligheder. Brug forskellige frø og varier dem ligesom anden mad.
Husk, at børn først må få honning, når de er over 1 år, og at hele nødder og
store kerner bør hakkes, før de gives til de mindste.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10
min. Kogetid: ca. 5 min.
#
2 dl havregryn (eller andre valsede flager)
2½ dl mælk
2½ dl vand
½ dl kokosmel
¼ tsk salt
2 spsk græskarkerner
25 g korender eller rosiner
Tilbehør:
20 g hasselnøddekerner
mælk og evt. flydende honning
*
Rør havregryn, mælk, vand, kokosmel og salt sammen i en
gryde.
Kog i et par min, mens du rører over hele grydens bund.
Tilsæt græskarkerner og korender eller rosiner.
Hak hasselnødderne, og dys dem over grøden.
Server med mælk og evt. flydende honning.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin