Lav
din egen mysli det er nemt, smager skønt og så ved du akkurat, hvad den
indeholder.
ca.
15 portioner. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min.
#
500
g grovvalsede havregryn
100
g kokosmel
100
g græskar- eller solsikkekerner
50
g sesamfrø
25
g blå birkes
100
g honning
1
dl neutralt smagende olie
1
dl æblesaft
*
Bland
havregryn, kokosmel, græskarkerner eller solsikkekerner, sesamfrø og birkes i
en stor skål.
Rør
honning, olie og æblesaft sammen, og vend det sammen med havregrynsblandingen.
Bred
det ud på et par bageplader med bagepapir og læg et stykke bagepapir over.
Sæt
pladerne i ovnen ved 160 °C varmluft i ca. 20 min., og rør et par gange
undervejs, til myslien er gylden.
Afkøl
myslien, og opbevar den i en lufttæt beholder.
Brug
myslien som drys på ymer, yoghurt eller mælk evt. med friske stykker æble eller
anden frugt.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin