Logo

Hjemmelavet müsli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl havregryn
1 dl hirseflager
1 dl revet rugbrød
1 dl rosiner
 
Havregryn, hirseflager og rugbrød ristes på en tør, varm pande.
Når blandingen er afkøles blandes rosinerne i.
Opbevares i et glad med tætsluttende låg.

 
Tips: ½ dl af denne blanding svarer til 25 g (1 portion)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her