Logo

Surdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl kærnemælk
1 tsk salt
4 dl groft rugmel

Alle ingredienser blandes og æltes til en klump, der lægges i en skål. 
Surdejen drysses med lidt groft salt.
Skålen dækkes med plastfolie, så surdejen ikke tørrer ud.
Når surdejen har stået 5-6 dage er den klar til brug.
Man kan lade surdejen stå i op til 8 dage, hvis man ønsker et mere surt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her