Logo

Tandoorikylllng på grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Kan bruges til buffet som lun ret eller som hovedret til middag, vælger man overlår, kan der være tale om en ganske prisbillig ret til "studenterpris". Kan ikke anbefales til over 40 personer og kræver en varmluftsovn, så man kan have flere lag i gang samtidig. Kan også grilles udendørs til sommerparties. Kan marineres og stå på køl fra om formiddagen

10 stykker kyllingekød uden ben
Marinade:
2 lime
lidt friskkværnet peber
Tandooripasta: (kan og så købes færdig, men smager bedst hjemmelavet):
2 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spids kommen
2 tsk paprika
2 tsk cayennepeber
4 cm frisk reven ingefærknold
3 fed knust hvidløg
1 dl vand
2 spsk neutral olie som majsolie

Kyllingestykkerne prikkes med gaffel og kan evt. trækkes på spid, hvis man synes, det er pænt og anvendeligt.
Dryppes med limesaft og peber og står koldt i 30 minutter.
Tandooripastaen røres sammen og smøres på kødet i et tyndt lag.
Kyllingestykkerne stilles koldt til40 minutter før, de skal spises.
Grilles ca. 25-30 minutter i forvarmet ovn med grill i middelafstand derfra, til en prøve på det tykkeste sted ikke afgiver rød kødsaft.
Hviler 10 minutter før servering og anrettes med både af lime.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her