Logo

Indbagte koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 koteletter
4 plader butterdej
2 store løg
400 g champignon
1 spsk balsamico

Brun koteletterne, og læg dem på en tallerken.
Brun løg og champignon på samme pande som koteletterne, tilsæt balsamico
Lad løg og champignon køle lidt af
Rul butterdejen ud, og læg en kotelet på hver plade
Fordel løg og champignon på dem, og pak dem sammen
Bages i ovnen ved 200° i ca. 30 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.412 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her