Logo

Gravad laks med Samsø-kartofler vendt med mild gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 skiver graved laks
6 - 8 skrabede Samsø-kartofler
½ bg mild gedeost
1 bdt dild
salt og peber

Anret laksen på to kolde tallerkner. Kog kartoflerne i kogende letsaltet vand. Kog dem i 4 - 5 minutter og lad dem "trække" færdig i det varme vand. De må endelig ikke koge for længe! Hæld vandet fra og mens de er varme vendes de med gedeost og plukket dild. Krydr med salt og peber. Server med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 947 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her