Ca. 10 stk
¼ portion (¼ kg) butterdej (Se " Butterdej grunddej")
Udrulning: sukker
Fyld: sukker stødt kanel
Chokoladeglasur:
125 g flormelis
1 spsk kakao
ca. 2 spsk varmt vand
Rul den færdige dej tyndt ud på et melet bord. Drys kanelsukker på dejen og rul dejen sammen i en pølse. Skær dejen i ca. 2 cm tykke skiver.
Drys sukker på et stykke bagepapir. Læg dejen på sukkeret, bøj snippen ind under kagen. Rul ud i runde kager på ca. 15 cm. Sæt dem på plade med bagepapir.
Bag ved 225º i ca. 8 min. Afkøl på bagerist.
Rør flormelis, kakao og vand godt sammen. Pynt sneglene med en klat glasur på midten. Lad glasuren stivne.
Tips
Smager bedst den samme dag. Kan evt. lunes v. 150º i ovnen. Opbevares i dåser.
Frossen butterdej kan anvendes.