Logo

Skinkeruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skinkeschnitzler
1 spsk dijonsennep
4 skiver pålægsskinke
1 spsk basilikum
1 spsk olie
1 dl vand

Bank snitzlerne tynde med en kødhammer. Smør et lag sennep på.
Læg skinken på og krydr med basilikum, salt og peber.
Rul snitzlerne sammen som en roulade og bind dem med bomuldsgarn.
Brun rullerne hele vejen rundt i olien.
Hæld vand ved og steg kødet under låg ved svag varme i ca 10 min.
Tag rullerne op og lad dem hvile indpakket i 10 min.
Fjern snoren og skær skinkerullerne i tynde skiver og server.
Server skinkerullerne med grønsager og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her