2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
saft af ca. 1 citron
2 ½ dl cremefraiche 18%
4 bl. husblas
1 ½ dl piskefløde
salt, peber
1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt
Pynt:
Tomater
lidt kaviar
mynte eller citronmelisse
Dressing:
2 ½ dl cremefraiche
citronsaft
salt, peber
1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og cremefraiche og kør det et øjeblik i blenderen.
2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i tunmassen.
3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
4. Vend kaviar i, og smag til.
5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.
Serveres med flûte eller groft brød.