Logo

Tunmedaljer med rejer og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 frosne butterdejsplader
1 ds tun i vand
1 hårdkogt æg
100 g mayonnaise
3 spsk creme fraîche
purløg
citronsaft
sennep
150 g rejer
4 små spsk kaviar
dild

Butterdejspladerne tør op og rulles ud til en rund plade, der afstikkes til medaljer, ca. 15 cm i diameter.
Lægges på en smurt plade, prikkes let, pensles med æg og bager på næstnederste rille ved 200° i 15 min.
Den afdryppede tunfisk og ægget moses sammen med en gaffel, blandes i mayonnaise med creme fraîche og godt med klippet purløg, smages til med sennep, citronsaft og peber.
Kom lidt fyld oven på hver medalje og pynt med rejer, kaviar og en kvist dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her